Çiller 'ekonominin dümenine geçti' iddiasını yalanladı

Tansu Çiller, ikinci defa gündeme gelen 'Çiller, ekonomi dümeninin başına geçmiş' haberlerini avukatı aracılığıyla reddetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Eski Başbakan Tansu Çiller'in avukatı Dilek Özaşık, ikinci defa yayınlanan "Çiller, ekonomi dümeninin başına geçmiş!" başlıklı haberlerin gerçek dışı olduğunu savundu.

Özaşık, yaptığı açıklamada, 3 Haziran'da çıkan ve yalanladıkları haberin sosyal medyada tekrar dolaşıma girdiğini ifade etti.

AA'nın aktardığına göre bu nedenle konuyla ilgili ikinci kez açıklama yaptıklarını vurgulayan Dilek Özaşık, şunları söyledi: "Yazıda, müvekkilim Tansu Çiller'in şahsıyla ilgili olarak yer alan 'Ekonomi dümeninin arkasında olduğu, Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Nureddin Nebati tarafından sık sık ziyaret edildiği, Ankara'da ekonomi kurmaylarıyla yapılan toplantılara katıldığı' yönündeki iddiaların tamamının, tümüyle gerçek dışı olduğu bilgisi tarafımızdan aynı tarihte yapılan açıklama ile kamuoyunun bilgisine sunulmuştu. Söz konusu asılsız iddiaların, sosyal medyadaki bazı paylaşımlarda kullanıldığının ve internetteki bazı yayın organlarında yeniden servise konulduğunun görülmesi üzerine bu iddiaların gerçek dışı olduğu hususunun kamuoyu ile ikinci kez paylaşılması gerekli görülmüştür." (HABER MERKEZİ)

 

​​​

Etiketler çiller ekonomi nebati