Chris Pratt duyurdu: 'Galaksinin Koruyucuları 3' geliyor

"Galaksinin Koruyucuları 3", bu yılın sonunda çekimlere başlayacak. Filmin yönetmenliğini James Gunn üstlenecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Galaksinin Koruyucuları serisinde Peter Quill (Star-Lord) karakterini canlandıran oyuncu Chris Pratt, serinin üçüncü filminin çekimlerine başlanacağını duyurdu. Pratt'in açıklamalarına göre Galaksinin Koruyucuları 3, bu yılın sonunda ana çekimlere başlayacak.

Ntv'nin haberine göre, film serisinde Star-Lord karakterini yeniden canlandıracak olan Pratt, bir süre önce senaryoyu okuduğunu ve bir kez daha yönetmen James Gunn'la çalışma heyecanının zorlukla bastırdığını söyledi. Pratt, "Senaryo yıllar önce yazılmıştı çünkü yıllar önce yapacaktık. Öngörülemeyen koşullar ve ardından gelen salgın nedeniyle sürekli erteledik" ifadelerini kullandı.

İlk ertelemenin neden olduğunu hatırlamadığını belirten oyuncu, "Şimdi filmi çekeceğiz ve James Gunn tarafından yönetilecek. Bu gerçekten harika" dedi.

Pratt'in bahsettiği 'öngörülemeyen koşulların', yönetmen James Gunn ve Disney arasında ortaya çıkan ve yapımcının yaklaşık on yıl önce attığı tweetler nedeniyle projeden kovulmasıyla sonuçlanan olaylar olduğu iddia ediliyor. Gunn, olayların ardından görevine iade edildi.