CHP'li Özkan: Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığına aday olursa yüzde yüz kazanır

CHP Milletvekili Tuncay Özkan, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile ilgili "Cumhurbaşkanlığına aday olursa kazanır. Yüzde yüz kazanır. Her şeyin üzerine iddiaya girerim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, KRT TV'de yayınlanan Stüdyo Ankara programında gazeteciler Zeynep Gürcanlı, Nergis Demirkaya ve Yıldız Yazıcıoğlu’nun sorularını yanıtladı.

Özkan, “Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığına mı hazırlıyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:
“Ben büyük mutluluk duyarım. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok uzun zamandır tanıyorum. Sayın Genel Başkan, bu ülkenin cumhurbaşkanlığına en çok yakışacak insandır. İnşallah böyle bir karar verir, ben çok mutlu olurum. Sayın Genel Başkan'ın ahlakı, erdemi, onuru, sadeliği, bilgisi, birikimi ülkemizi şu an içinde bulunduğu karanlıktan çıkartacak olan ilaçtır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ve cumhurbaşkanlığı -çünkü aday olursa kazanır, yüzde 100 kazanır. Ben buna her şeyin üzerine iddiaya girerim- ülkemizin kurtuluşu olur. Ama tabii ki takdir Sayın Genel Başkan'ındır, Millet İttifakı'nın diğer bileşenlerinindir.” (DUVAR)