CHP’li Kılıç’ın korona testi pozitif çıktı: Bitti demekle bitmiyor

CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, korona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı, “Covid 19 ile ilgili her türlü önlem, filyasyon ekipleri kaldırıldı ancak bitti demekle bitmiyormuş” dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, korona virüsüne yakalandığını ve testinin sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Şiddetli ağrılar sonucu gittiği hastanede test yaptırdığını belirten Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Covid 19 ile ilgili her türlü önlem (müzik saati dışında 🤔) kaldırıldı. Ancak gördük ki bitti demekle bitmiyormuş. Aşılı olmak dışında tamamen yalnızız. Kendinize iyi bakın🙏” dedi.

Kılıç sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: "Bitti Demekle Bitmiyor! Yoğun programlarımdan kaynaklı hava değişimi ve yorgunluğun vücudumu sarstığını düşünerek önemsemediğim ancak iki günün sonunda yaşadığım şiddetli ağrılar sonucu soğuk algınlığı sanarak geceyi geçirdiğim ve serumlarla tedavi olmaya çalıştığım hastanede yaptırdığım tedbir amaçlı Covid-19 testim pozitif çıktı. 4 aşım var. Buna rağmen hiç kolay değil. Covid 19 ile ilgili her türlü önlem, filyasyon ekipleri kaldırıldı ancak bitti demekle bitmiyormuş. Aşılı olmak dışında tamamen yalnızız! Sağlıcakla kalın. Kendinize dikkat edin." (HABER MERKEZİ)