CHP’li Cömertoğlu: AK Parti milletvekili ağabeyimi görevden aldırdı

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, AK Parti’den CHP’ye geçtiği için AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın ağabeyini görevden aldırdığını ileri sürdü.

Haluk Cömertoğlu
Google Haberlere Abone ol

MALATYA - Malatya’da yerel bir gazetenin sosyal medyadaki programına katılan ve soruları cevaplayan Arapgir Belediye Başkanı CHP’li Haluk Cömertoğlu AK Parti’den CHP’ye geçiş sürecini ve sonrasında yaşananları anlattı.

İki dönem AK Parti'den belediye başkanlığı yaptıktan sonra 2019 seçimlerinde CHP’den başkan adayı olan ve kazanan Cömertoğlu, bu gelişme üzerine ağabeyinin AK Partili milletvekili tarafından görevden alındığını ileri sürdü.

‘YETER YORULDUK, YORULDULAR’

CHP’den belediye başkanı olduktan sonra AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın İstanbul Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yapan ağabeyi Sedat Cömertoğlu’nu görevden aldırdığını ileri süren Haluk Cömertoğlu, “Bunlar bizi etkilemez. Biz ilk günden beri bir parmakla yönetilmek isteniyoruz. Böyle olmaz. Bunlar gitmeli, yeter yorulduk, yoruldular. Giderlerse edebi irfanıyla takdir de ederim. Birinin üzerine oynamak edepsizliktir, ahlaksızlıktır” dedi. (DUVAR)