CHP'li Ceylan'dan Erdoğan'a davet yanıtı: Alışmış yaverlerinin karşısında hizalanmasına

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP'nin Çanakkale Köprüsü'nün açılışına katılmadığı eleştirisine yanıt veren Çanakkale vekili Ceylan "Tarafıma davet yapılmadı. Katılmamamızdan neden bu kadar rahatsız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için CHP'nin de davet edildiği fakat CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun açılışa katılmadığı açıklamasına yanıt verdi. 

Twitter hesabında açıklama yapan Özgür Ceylan, "Sultan; 'Muhalefet konuşuyor. Muhalefeti davet ettik, gelin dedik. Bay Kemal gelmedi. Yanındakiler gelmedi' demiş. Alışmış yaverlerinin karşısında hizalanmasına. Bir atasözümüzü hatırlatmak isterim, Çağrılan yere erinme, çağrılmayan yere görünme" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'e Whatsapp üzerinden bir memurun davet gönderdiğini aktaran Ceylan, "1915 Çanakkale Köprüsü açılış daveti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Muharrem Erkek'in danışmanına Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) unvanını bilmediğimiz bir memuru tarafından WhatsApp üzerinden gönderilmiş tarafıma ise davet dahi yapılmamıştır. Katılmamamızdan neden bu kadar rahatsız bu da ayrı bir soru tabi" dedi.

Hükümetin köprüyle ilgili yönelttikleri sorulardan rahatsız olduğunu belirten Ceylan, şöyle devam etti:

"Biz 1,5 yıl ek garanti yani milletin sırtına yük vurdunuz diyoruz kızıyorlar. Sen günlük 675 bin Euro artı KDV ödüyorsun yükleniciye. Neden fazladan 1,5 yıl daha katlanıyoruz bu maliyete sorusu rahatsız ediyor." (HABER MERKEZİ)