CHP'li başkanlar Gürün ve Karalar Covid-19'a yakalandı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, korona virüsüne yakalandıklarını duyurdu.

Zeydan Karalar ve Osman Gürün
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Covid-19'a yakalandı.

Osman Gürün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, korona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu. Gürün’ün paylaşımı şöyle:

“Hafif belirtiler üzerine yaptırmış olduğum Covid-19 testimin sonucunun pozitif çıktığını öğrendim. Her zaman olduğu gibi görevimizin başında olup, genel tedbirler gereği çalışmalarımıza evden devam edeceğiz. Herkese sağlık diliyorum.”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Osman Gürün’e sosyal medya hesaplarından “geçmiş olsun” dileğinde bulundu.


'BİRLİKTE ATLATACAĞIZ'

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Hafif belirtiler üzerine yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Genel izolasyon tedbirleri gereğince, bir süre çalışmalarımı evden sürdüreceğim. Lütfen aşı ve hijyen tedbirlerimizi ihmal etmeyelim. Birlikte atlatacağız" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)