CHP'li Başarır: Soylu, Sedat Peker'e telefonları dinlenmesin diye jammer verdi

CHP'li Ali Mahir Başarır, İçişleri Bakanı Soylu'nun Sedat Peker'e telefonlarının dinlenmemesi için iki adet jammer (sinyal kesici) verdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in izlenilmemesi için kendisine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Jammer (sinyal kesici) tahsis edildiğini ileri sürdü.

Halk TV'de Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'ne konuk olan Ali Mahir Başarır, Süleyman Soylu'nun Sedat Peker'e koruma polisi tahsis ettiğini hatırmatarak "Buradan ilk kez söylüyorum, sen ona bir şey daha verdin. Jammer verdin sen ona. İki tane sinyal kesici verdin. Hani, 'Organize suç örgütü pisliği' diyor ya, onun dinlenmemesi için, onun telefonunun kayda alınmaması için, Peker'in takip edilmemesi için Jammer verdin sen" ifadesini kullandı.

Ali Mahir Başarır, 14 Mayıs'ta yaptığı açıklamada ise Sedat Peker'in videolarında Süleyman Soylu'ya 'Temiz ve süslü Süleyman' diye seslendiğini hatırmatarak şöyle konuşmuştu: "Temiz Süleyman’dan kastı temiz olmamasıydı. Peki Süslü demesinin altında ne var? Elimizde buna ilişkin ipuçları var. Bakan nasıl süslenmiş, hangi aksesuarları kullanmış, kim tarafından temin edilmiş hepsi açıklanır."(HABER MERKEZİ)