CHP'li Ağbaba'dan Ziraat Bankası'na Serdar Ortaç'lı tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, borçları nedeniyle daha önce kendini yakmak isteyen bir çiftçinin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bir yanda, Virgin Adaları'nda 1 milyar dolarlık kayıp kredi. Serdar Ortaç'ın borç ertelenmesi. Diğer yanda borcu yüzünden kendini yakmak isteyen Malatyalı tütün üreticisi” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Şarkıcı Serdar Ortaç'ın “Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın seni mahkemeye verir miyiz evlat?’ dedi ve borcumu 8 ay erteledi” açıklaması üzerinden Ziraat Bankası'na tepki gösterdi.

Ağbaba, borçları nedeniyle daha önce kendini yakmak isteyen bir çiftçinin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak, "Bir yanda, Virgin Adaları'nda 1 milyar dolarlık kayıp kredi. Serdar Ortaç'ın borç ertelenmesi. Diğer yanda borcu yüzünden kendini yakmak isteyen Malatyalı tütün üreticisi” dedi.

Ağbaba'nın paylaştığı görüntülerde, daha önce Malatyalı bir tütün üreticisinin Ziraat Bankası’na olan borçları nedeniyle yaşadığı durumu protesto etmek için üzerine benzin dökerek kendisini yakmak istemesi görülüyor. (ANKA)