CHP'li Ağbaba'dan Soylu'ya yanıt: Mekan basmak senin işin

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'e gitmesini 'mekan basmak' olarak niteleyen İçişleri Bakanı Soylu'ya CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba yanıt verdi. Ağbaba, "Mekan basmak senin işindir" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, partisinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yanıt verdi. 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kapısından içeri alınmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez" ifadelerini kullanan Soylu, sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Soylu'nun paylaşımını alıntılayan Ağbaba, "Ana muhalefet partisi, kamu adına hesap sorma yetkisine sahiptir. Bunu sen de çok iyi biliyorsun ama korkudan ne yapacağınızı bilemez durumdasınız. Mekan basmak senin gibi mafyayla el ele iş tutan, kabadayı gibi sağa sola racon kesenlerin işidir. Hesap vereceksiniz!" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Engin Özkoç da "Devletin kapıları milletin temsilcilerinin yüzüne kapanmaz! Milletin temsilcilerini terör örgütleriyle yan yana getirenlerden İçişleri Bakanı olmaz. Olsa olsa Saray'ın tetikçisi olur..." demişti.(HABER MERKEZİ)