CHP’den seçimde görev alan gönüllü avukatlara teşekkür

31 Mart seçiminde gönüllü olarak görev yapan avukatlara teşekkür eden CHP, son yıllardaki en başarılı seçim güvenliğinin avukatlar sayesinde gerçekleştiğini belirtti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, 31 Mart seçiminde gönüllü olarak görev yapan avukatlara teşekkür etti.

Kaleme aldığı teşekkür mektubunu gönüllü avukatlara gönderen Çiftçi, mektupta şu ifadeleri kullandı:

“Yaşadığımız büyük mutlulukta kuşkusuz en önemli emek sahiplerinden biri de seçim döneminin başlangıcından bu yana seçim ve sandık güvenliği için çalışan, tüm süreci koordine eden kıymetli avukatlarımız oldu. En uzak beldelerden en kalabalık ilçelere kadar ülkemizin her noktasında göreve koşan avukatlarımız sayesinde gerek seçim günü gerekse de seçim takviminin tamamında yaşanan tüm usulsüzlükleri yerinde tespit ettik ve yüksek oranda engelledik.”

'SON YILLARIN EN BAŞARILI SEÇİM GÜVENLİĞİ GERÇEKLEŞTİ'

Cumhuriyet Halk Partisi’nin son yıllarda geçirdiği en başarılı seçim güvenliğinin avukatlar sayesinde gerçekleştiğini kaydeden Çiftçi, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in öncülüğünde seçim başarılarımıza yenilerini ekleyeceğimiz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidara taşıyacağımız, hukuku ve demokrasiyi yeniden tesis edeceğimiz, adaleti sağlayacağımız bir Türkiye için üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Bu sorumluluğu da hep birlikte taşıyacağımıza ve daha çok çalışacağımıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Çiftçi, mektubunu şöyle sonlandırdı:

“31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçiminde göstermiş olduğunuz özveri ve başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyor, yerelde kazandığımız iktidarı genele taşıyacağımıza olan inancımla çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”

Etiketler Gül Çiftçi chp