CHP lideri Kılıçdaroğlu, 85 bininci kadın üye Dilek Doğan’ı ağırladı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’ye Tekirdağ’dan katılan 85 bininci yeni kadın üye Dilek Doğan’ı makamında ağırladı, parti rozetini taktı.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Başkanlığı, son bir yılda partiye 85 bin yeni kadını üye yaptı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’ye Tekirdağ il örgütünden üye olan Dilek Doğan’ı makamında ağırladı, parti rozetini taktı.

Görüşmede CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu üyesi Çiğdem Gegeoğlu, Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar ve Kapaklı İlçe Kadın Kolu Başkanı Deniz Bilge eşlik etti.

‘ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARINDAN ETKİLENDİM’

Yapılan görüşmede Kılıçdaroğlu, Tekirdağ il kadın kollarının örgütlenme çalışmaları hakkında bilgi alırken, CHP’ye yeni üye olan Doğan, “Hayatımda ilk defa Ankara’ya geldim. Sizin yanınıza gelmeden önce Anıtkabir’i ziyaret etmenin onurunu yaşadım. Annem hasta olduğu için emekliye ayrıldım ve ona bakıyordum. İki yıldır ilk defa yaşadığım ilçe olan Kapaklı’nın dışına çıktım” ifadelerine yer verdi.

CHP’ye her zaman sempatisi olduğunu kaydeden Doğan, “Oy da verirdim. İlçemizde yürütülen örgütlenme faaliyetlerinden etkilendim. Parti üyesi olmaktan korkmamam gerektiğine ikna oldum. Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan hep birlikte çıkacağımıza olan inancımla parti üyesi oldum” dedi.

‘OYUMUZUN DÜŞÜK OLDUĞU YERLERE ODAKLANIN’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise CHP Kadın Kolları’na yönelik şunları söyledi:

“Oyumuzun düşük olduğu yerlere odaklanın. Üye sayımız arttıkça, oy oranımız da aynı doğrultuda artacaktır. Bunun için de kadınları örgütlemek çok önemli. Hayatı ilmek ilmek ören kadınlar, hanedeki bireyleri ve komşularını da üye yapıyor. Bu konuyu çok önemsiyorum. En önemli göreviniz; ev kadınlarını örgütlemek.”

‘DAHA ÖNCE AK PARTİ’YE OY VEREN KADINLAR BU KEZ ÖFKELİ’

CHP’li Aylin Nazlıaka ise iktidara geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri anlatmak için Ankara’nın bütün ilçelerinde saha çalışması yaptıklarını kaydetti.

Nazlıaka, “81 ilde YaşamHak otobüsümüzle yürüttüğümüz çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Çalmadığımız kapı kalmayana kadar Aile Destekleri Sigortası’nı anlatmaya devam edeceğiz. Tencerede et mi kaynar, dert mi kaynar, en iyi kadınlar biliyor. Daha önce hep AK Parti’ye oy vermiş olan kadınlar bu sefer iktidara öfkeli, gidip konuştukça güvenlerini kazanıyoruz. İktidarı kadınlar değiştirecek” dedi. (DUVAR)