CHP Bodrum İlçe Başkanı Karahan milletvekilliği için istifa etti

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti. Karahan, “Bodrum'dan son 30 yıldır milletvekili çıkmadı. Ben bu kutsal göreve talibim" dedi.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, görevinden istifa ettiği duyurdu.
Google Haberlere Abone ol

Selçuk Arslan

BODRUM - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, görevinden istifa etti. CHP tüzüğü gereği milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Karahan, ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını da açıkladı.

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Mürsel Alban, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Marmaris, Milas, Ortaca, Fethiye, Menteşe CHP ilçe başkanları ile meclis üyeleri ve çok sayıda kişi Karahan'a destek verdi.

‘PARTİMİZİN İKTİDARI İÇİN ÇALIŞACAĞIM’

30 yıldır Bodrum’dan milletvekili çıkmadığını belirten Karahan, "Partide her türlü kademede görev  yaptım. Dört yıldır bu yana da ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim. 2018 yılında karmaşa vardı. Ama biz süreci iyi yönettik. 2019 yerel seçimlerinde doğru adaylarla hem Bodrum'u hem de Muğla’yı aldık. Vicdanım rahat. Şimdi sırada iktidarımız var. Yapılacak ilk seçimde AKP'yi sandığa gömeceğiz. Millet İttifakıyla ve dostlarımızla bunu başaracağız. Listede yer alsam da almasam da çalışacağım. Partimizin iktidarı için kanımızın son damlasına kadar çalışacağım. Bodrum ve Muğla saldırı altında bunlarla mücadele ediyoruz. Maden sahalarıyla mücadele ediyoruz. Tek çare bu iktidarın gitmesidir" dedi. (DUVAR)

 

Etiketler Bodrum CHP istifa