CHP, 16 partiyle bayramlaşacak

CHP’nin, siyasi partiler arasında gelenekselleşen bayramlaşma ziyaret programı netleşti. Ana muhalefet partisi 16 farklı siyasi partiyle bayramlaşacak.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Siyasi partiler arası bayramlaşmanın Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl da video konferans yoluyla yapılması planlanıyor. Bayramlaşma programını açıklayan ana muhalefet partisi CHP, bayramın ikinci günü olan 21 Temmuz Çarşamba günü, 16 siyasi partiyle video konferans yöntemiyle bayramlaşacak.

CHP İLK OLARAK AK PARTİ İLE BAYRAMLAŞACAK

CHP’nin siyasi partilerle bayramlaşma heyetinde Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar ile Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel yer aldı.

CHP heyeti ilk olarak AK Parti, ardından ise Demokratik Sol Parti ile bayramlaşacak. CHP’nin bayramlaşma programı sırasıyla Vatan Partisi, HDP, İYİ Parti, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, MHP, Saadet Partisi, Anavatan Partisi, Genç Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Türkiye Değişim Partisi ile devam edecek.

CHP’nin bayramlaşma programında, CHP’den ayrılan Muharrem İnce’nin genel başkanlığını yürüttüğü Memleket Partisi ise yer almadı. (DUVAR)