Chloé Zhao, bilim kurgu western türünde 'Dracula' filmi çekecek

Chloe Zhao, bir Dracula bilim kurgusu çekecek. Zhao’nun aynı zamanda yapımcılığını da üstleneceği “Dracula” uyarlaması, fütüristik bir evrende geçecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - "Nomadland" filmiyle Altın Küre'ye aday gösterilen Chloé Zhao, bir bilim kurgu western türündeki “Dracula” filmini yazıp yönetecek. Zhao filmle ilgili yaptığı açıklamada, "Vampirler ve taşıdıkları öteki kavramı beni her zaman büyüledi. Böyle sevilen bir karakteri yeniden hayal etmek için Donna Langley, Peter Cramer ve Universal ekibiyle çalışmaktan dolayı heyecan duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Chloé Zhao’nun aynı zamanda yapımcılığını da üstleneceği “Dracula” uyarlaması, fütüristik bir evrende geçecek. Odak noktası olarak karaktere yeni bir bakış açısı kazandırmayı amaçlayan projede bilim kurgu ile western türleri harmanlanacak. Filmin konusuyla ilgili detaylar şu an için gizli tutuluyor.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Universal Pictures Başkanı Peter Cramer, "Chloé’nin tekil merceği, gözden kaçanların ve yanlış anlaşılanların hikayelerine ışık tutuyor.  Şimdiye kadar yaratılmış en ikonik yabancı karakterlerden birini yeniden canlandırırken onunla çalışmaktan dolayı heyecan duyuyoruz" dedi.

Filmin gösterim tarihi henüz belirsizliğini koruyor.