ChatGPT'nin loto tahminiyle ikramiye kazandı

Patthawikorn Boonrin, ChatGPT'den ikramiye vuracak numarayı tahmin etmesini istedi. Boonrin, yapay zeka robotunun önerdiği numaralar ile ikramiye kazandığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Tayland'da bir kişi, yapay zeka geliştirme şirketi OpenAI'ın yapay zeka robotu ChatGPT'nin tahmin ettiği rakamlarla lotodan ikramiye kazandığını açıkladı. Patthawikorn Boonrin, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda ChatGPT'nin yardımıyla lotodan ikramiye çıkan numarayı bildiğini iddia etti.

AA'nın aktardığına göre Boonrin paylaşımında, ChatGPT'ye son 10 yılda lotoda ikramiye çıkan rakamları verdiğini ve bir sonraki ikramiye vuracak numarayı tahmin etmesini istediğini kaydetti. ChatGPT'nin de 57, 27, 29 ve 99 numaralarını önerdiğini belirten Boonrin, 99 numara ile 59 dolar ikramiye kazandığını ifade etti.

YAPAY ZEKADAN 'DIŞARI ÇIKIP EGZERSİZ YAP' ÖNERİSİ

Boonrin'in olayı açıkladığı ekran görüntülerini içeren paylaşım, binlerce beğeni ve paylaşım aldı. Teknoloji meraklısı Boonrin, paylaşımında, ChatGPT'nin kendisine 'bu konuyu saplantı haline getirmemesi' uyarısında ve 'dışarı çıkıp egzersiz gibi şeyler yapması' çağrısında bulunduğunu anlattı. (DIŞ HABERLER)

Etiketler ChatGPT yapay zeka loto