Cengiz Ünder, Marsilya'da

Fransız takımı Marsilya, geçen yılı Leicester'da geçiren Cengiz Ünder'i Roma'dan 1 yıllığına kiraladığını duyurdu. Ünder için 12 milyon euro satın alma opsiyonunun da sözleşmede yer aldığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Roma ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Cengiz Ünder, Fransız takımı Marsilya'yla anlaştı. Marsilya, Ünder'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Geçen sezon Leicester'da istediği performansı gösteremeyen Cengiz'n kiralık olarak Marsilya'da tekrar eski günlerine dönmeye çalışacak. İtalyan basını, Marsilya'nın 1 yıllığına kiraladığı Cengiz Ünder için 12 milyon euro satın alma opsiyonunu da sözleşmeye eklediğini yazdı. 

Cengiz Ünder'in yeni takımı olması beklenen Olimpik Marsilya, geçen sezonu Lille, Paris, Monaco ve Lyon'un ardından 60 puanla 5. bitirip UEFA Avrupa Ligi vizesini almıştı. Geçen sezonu Leicester'da geçiren Cengiz Ünder, Premier Lig'de 9 maça çıkıp 2 asist yaptı.

Bucaspor ve Altınordu altyapısından yetişen 23 yaşındaki Cengiz Ünder, 2016 yazında 4.8 milyon euro'ya Başakşehir transfer oldu. Ardından 2017'de ise 14.25 milyon euro'ya Roma'ya gitti. Leicester, geçen sezon Cengiz'in 1 yıllık kiralaması için 3 milyon euro ödemişti. (HABER MERKEZİ)