Cenazesine gidemediği teyzesi için koyunlardan kalp çizdi

Avustralya'da bir çiftçi, Covid kısıtlamaları nedeniyle cenazesine gidemediği teyzesi için koyunlarıyla kalp çizdi. Drone ile çekilen görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Avustralya'da bir çiftçi, Covid-19 önlemleri nedeniyle cenazesine katılamadığı teyzesine koyunlardan çizdiği bir kalp ile veda etti. Seyahat kısıtlamaları sonucunda cenazeye gidemeyen çiftçinin çektiği görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinde yaşayan Ben Jackson'ın teyzesi Debby, 400 kilometre uzaktaki Brisbane kentinde kansere karşı iki yıldır devam eden mücadelesini kaybetti. "Oraya gidebilmeme imkân yoktu" diyen Jackson, "Umutsuz, çaresiz hissettim. Ne yapacağımı bilemedim. Zaten biraz besleme yapmakta olduğum için yere dev bir kalp çizmeye karar verdim" dedi.

Jackson, koyunların kalp şeklinde serptiği tahılları yerken çekilen görüntülerini bir drone ile kaydetti. Görüntüler, ertesi gün düzenlenen cenazede efsanevi rock grubu Simon and Garfunkel'in klasik çarkısı Bridge Over Troubled Water eşliğinde gösterildi. Jackson'ın sosyal medya hesabından da paylaştığı görüntüler viral oldu. (DIŞ HABERLER)

Etiketler koyun kalp kanser