Cem Yılmaz'dan Çağlar Çorumlu yorumu: Hakkı ödenmez

Cem Yılmaz, Netflix'te izleyicilerle buluşan "Erşan Kuneri" dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu Çağlar Çorumlu ile ilgili konuştu. Yılmaz, "Erşan Kuneri'de yaptıkları nedir, hakkı ödenmez" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Ercan Saatçi'nin Star TV'de yayınlanmaya başlayan yeni programı Çok Akustik'in ilk bölümünün konukları Cem Yılmaz ve Zafer Algöz oldu. Cem Yılmaz, programda "Erşan Kuneri" dizisinin 'Kooperatif Kemal' isimli bölümünde canlandırdığı Nazlı karakteriyle sosyal medyada gündem olan oyuncu Çağlar Çorumlu ile ilgili konuştu. 

'ÇAĞLAR ÇORUMLU'YU OZAN GÜVEN ÖNERDİ'

Cem Yılmaz, Çağlar Çorumlu'yu 'Pek Yakında' filmi için Ozan Güven'in kendisine önerdiğini söyledi. Yılmaz, Çorumlu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Çağlar'ı Ozan bana 'Pek Yakında'dan önce önerdi, 'TRT'deki diziden çok parlak bir çocuk vardı' dedi. Çağlar aslında bir tiyatro emekçisidir. Şehir tiyatrosunda çok ağır emeği vardır. Çağan Irmak onu çok dramatik bir rolde oynattı. Sinema perdesinde komedide bir rolü yoktu ama çok ciddi bir komedyendi. 'Pek Yakında'da ilk defa birlikte oynadık, sonra da hep oynadık. 'Erşan Kuneri'de yaptıkları nedir, hakkı ödenmez..."

ERCAN SAATÇİ İÇİN DE ROL YAZMIŞ

Yılmaz, Ercan Saatçi için de "Erşan Kuneri"de bir rol yazdığını ancak kendisinin oynamadığını belirtti. Komedyen, Saatçi'ye esprili bir dille, "Sen niye oynamadın? Yazın biraz işlerin vardı herhalde. Sen gazino patronunu oynayacaktın" dedi.

Programda "Erşan Kuneri" dizisinin şarkıları Ercan Saatçi, Cem Yılmaz ve Zafer Algöz tarafından birlikte söylendi.