Cem Yılmaz: 25 senedir TV'ye iş yapmıyorum, 25 sene daha yapmam

Cem Yılmaz, Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon TL'nin SMA hastaları için kullanılmasının talep edildiği kampanyaya sosyal medya hesabından destek çağrısında bulundu. Yılmaz, kendisine yöneltilen 'işsiz kaldı' eleştirilerine, "Hiçbir kanalda dizisi yok işsizlikten kudurdu yazmış biri. Ben 25 senedir TV'ye iş yapmıyorum. 25 sene daha da yapmam, etti 50" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde satılmadığı belirtilerek Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan üç biletin ikramiye tutarı olan 75 milyon TL'nin SMA hastası çocuklar için kullanılmasına ilişkin kampanya başlatıldı. 

Kampanyaya destek olunması için sosyal medya hesabından çağrıda bulunan Cem Yılmaz, kampanyaya desteğini eleştirenlere yönelik "En güzeli; hiçbir kanalda dizisi yok işsizlikten kudurdu yazmış biri. Ben 25 senedir TV'ye iş yapmıyorum. 25 sene daha da yapmam, etti 50" ifadelerini kullandı. 

Yılmaz, Gökhan Özoğuz'un sosyal medya hesabında su tüketimine ilişkin attığı "Su bitti bitiyor! Su Tüketimi için bir şeyler yapmak zorundayız!" tweetini alıntılayarak esprili bir yanıt verdi. Yılmaz, "Gökhan iş arama kendine, müziğini yap kardeşim...bırak. Bak Bono hep müziğini yaptı kötü mü oldu?" dedi. 

NE OLMUŞTU?

Türkiye Varlık Fonu'na aktarılan üç biletin ikramiye tutarı olan 75 milyon TL'nin SMA hastası çocuklar için kullanılmasına ilişkin kampanyaya destek olunması için Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımını alıntılayan Cem Yılmaz şu ifadeleri kullandı: 

"Şimdi bu fikre bir şey desek vay siyaset yapıyorsun deniliyor. 2-3 aydır bu konuda yüzlerce çaresiz insan ile görüştüm, bazılarına elimden geldiğince yardım ettim. Olmuyor yetmiyor. Milli piyango için bundan güzel bir öneri olamaz, gelin yapın bu iyiliği."

Kampanyaya destek olduğu için eleştirilen Yılmaz, bir tweet daha atarak "Tamam yine siz haklısınız. Bildiğiniz gibi yapın sevgili kardeşim. Ben belediyeden 2.754 lira aldım o yüzden tweet attım. Geçen hafta da 3 aile şahsen yardım istemişti, yaptım. Meğer büyük bir oyun varmış yalan söylüyorlarmış. Uyardığınız için teşekkürler. Sağolun. Bir daha yapmam" dedi.

Cem Yılmaz'ın tweetine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da esprili bir yanıt vererek, "Cem Yılmaz belediyemizden 2.754 lira da almamıştır, çünkü bizde asgari ücret 3.100 liradır. Büyük oyunu bozduk sanırım" ifadelerini kullandı. 

Yılmaz, gelen eleştiriler arasında Kaz Dağları'nda villası olduğunun iddiasına ilişkin de bir açıklama yaparak, "Bir diğer ciddiyetsiz konu da; benim Kaz Dağları'nda villam var. Adresi belliyse yazarsanız memnun olurum nerede villam gidip yerleşeyim bari. Boş durmasın. Athena Gökhan'a yakın mı ? Büyük resmin tam neresinde?" dedi.