Cem Küçük: Yazılanlar yalan, işimin başındayım

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, istifasının istendiği yönündeki iddiaları yeni bir açıklama ile yalanladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Cem Küçük, TGRT ve Türkiye Gazetesi'ndeki görevlerinden 'istifa ettirildiği' yönündeki iddialara ilişkin bir açıklama yaptı. 

Küçük, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili arkadaşlar işimin başındayım. Yazılanların hepsi yalan" dedi.


NE OLMUŞTU?

Suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen 'Freud’un Talebesi' hesabından önceki gün bir paylaşımda bulunulmuştu. 

Bir medya grubunun başında olan ismin görüntülerini içerdiği öne sürülen video paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Cem Küçük'ün, "Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok" demesinin ardından, Sedat Peker'in kullandığı öne sürülen "Freud’un Talebesi" adlı Twitter hesabından şu paylaşım da yapılmıştı: "Karakteri, soyismi kadar olan Cem Küçük sana önümüzdeki haftasonuna kadar süre veriyorum ya çıkıp televizyonda REİS SEDAT PEKER hakkında yanılmışım, özür diliyorum diyeceksin ya da 2015 Kıbrıs tatilinde yediğin haltları herkes izleyecek. Seçim senin!"  

Çalıştığı kurumdan istifasının istendiği öne sürülen Küçük ise dün bir 'emeklilik' yazısı kaleme almış ve şu ifadeleri kullanmıştı: "Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor. Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor."

Son alarak bugün Twitter'dan paylaşım yapan Peker, "Kıymetli dostlarım, freudun_talebe’si isimli sayfa dün gece Twitter tarafından kapatılmıştır. Yeni açılan ve benim adıma yayın yapan hesap sahte bir hesaptır. Düşmanlığı bile namusluca yapmalıyız. Cem Küçük isimli gazetecinin erkeklerle bir görüntüsü yoktur" ifadelerini kullandı.

Peker'in bu açıklamasının ardından Cem Küçük'ün paylaşımı geldi. (HABER MERKEZİ)