Cassandra Peterson anlattı: Brad Pitt yaşlı komşusu ölene kadar yıllarca kira almadı

Oyuncu Cassandra Peterson, Brad Pitt'in evlerinden birinde kimsesiz bir adamın bedelsiz olarak oturmasına izin verdiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son günlerde Los Angeles'taki evini 40 milyon dolara satmasıyla gündeme gelen Oscarlı oyuncu Brad Pitt'in komşusu oyuncu Cassandra Peterson, Pitt'in 90'larında bir adama kira almadan oturma izni verdiğini anlattı.

Ntv'nin aktardığına göre, Peterson'ın People dergisine verdiği röportajla, Pitt'in evlerinden biriyle ilgili yıllar önce verdiği ve sürdürdüğü bir karar da ilk kez ortaya çıktı. Eşini kaybeden kimsesiz bir adamın yıllarca bedava olarak bu evde kaldığını söyleyen Peterson, Brad Pitt için, "O adama çok nazik davrandı. Karısı ölmüştü ve John tek başına yaşıyordu. Brad'in ondan ölene kadar kira almadığını biliyorum. Komik olan şu ki, John 105 yaşına kadar yaşadı" diye konuştu.

'BRAD PITT'İN AYNI BÖLGEDE 22 EVİ VARDI'

Pitt, 40 milyon dolara sattığı evi 1994'te 1,7 milyon dolara, "Elvira, Mistress of the Dark" filminin oyuncusu Peterson'dan satın almıştı. Peterson daha sonra yandaki evi satın alarak Pitt'e komşu olmuştu. Pitt de ailesiyle oturduğu eve komşu olan çok daha fazla evi satın alarak gayrimenkul varlığını genişletmişti.

People dergisine konuşan Peterson, "Sanırım aynı bölgede 22 evi vardı. Sürekli bir tane daha almaya gelirdi" dedi.

Etiketler brad pitt kira