Canlı yayındaki cep telefonunu çalıp kaçış görüntülerini yayınlayan hırsız viral oldu

Mısır'da canlı yayın yapan bir gazetecinin elindeki telefonu çalıp kaçarken kendisini canlı yayınlayan hırsız sosyal medyada viral oldu. Hırsızın görüntüleri 6.2 milyondan fazla defa izlendi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sosyal medya, Mısır'da bir gazetecinin canlı yayın için kullanmakta olduğu cep telefonunu çalıp kaçarken kendi görüntüsünü canlı yayınlayan hırsızı konuşuyor. Viral olan görüntüler 6.2 milyondan fazla kez izlenirken, hırsızın yakalandığı açıklandı.

Olay Yunanistan'ın Kerpe adasında önceki gün meydana gelen ve Türkiye dahil birçok Akdeniz ülkesinde hissedilen depremin ardından meydana geldi. Youm7 isimli haber sitesi için çalışan gazeteci Mahmud Ragheb, depremin hissedildiği Shubra Al Khaymah bölgesinden canlı yayın yapmaktaydı. Ancak 20 binden fazla kişinin izlemekte olduğu canlı yayın sırasında, motosikletli bir kişi aniden gazetecinin elindeki telefonu kapıp kaçtı. 

Hırsızın bilmediği şey, telefonun canlı yayına devam ediyor olmasıydı... Telefonu kucağına koymuş görünen hırsız, ağzında sigarayla hız yaparak kaçarken kendi görüntüsünü de binlerce kişinin önünde canlı yayına vermiş oldu.

Bu görüntülerin ardından sosyal medyada birçoklarının hırsızın bulunmasına yardım ettiği belirtilirken, Mısır İçişleri Bakanlığı zanlının 'modern teknolojinin yardımıyla' birkaç saatte yakalandığını açıkladı. İsmi açıklanmayan hırsızın işsiz olduğu, yakalanmadan önce de cep telefonunu sattığı belirtildi.

Söz konusu görüntüler 24 saatten kısa süre içinde 6.2 milyondan fazla kez izlenirken 45 bin kişi de yorum yaptı. Bazı kullanıcılar, hırsızın 'tüm dünya kendisini izlerken yakalanmamak için arkasına bakmasıyla' dalga geçti. (DIŞ HABERLER)