Çankaya Belediye Başkanı Güner: Benim için çok büyük bir onur

Ankara Kent Konseyi'nin düzenlediği ‘Kültürden Kültüre İftar Programı’na katılan Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, "Kentlerimize çok iyi hizmetlerde bulunacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ankara Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Kültürden Kültüre İftar Programı’na katıldı. Gençlik Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara'da seçimi kazanan CHP’li 16 belediye başkanının yanı sıra iş dünyası sektör temsilcileri, STK başkanları, üniversite rektörleri, sanat ve basın dünyasından çok sayı da isim de yer aldı. Programda 16 ilçe belediye başkanına Ressam Epik Refikman'ın eserinin yer aldığı "İyi ki geldiniz" yazılı plaket takdim edildi. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, plaketini Prof. Dr. Ruşen Keleş'in elinden aldı.

'ANKARA İTTİFAKIYLA YENİ BİR DÖNEMİN KAPISINI ARALAYACAĞIZ'

Takdim sırasında konuşan Başkan Güner "Ruşen hocamla beraber bu ortamda olmak, belediyeciliğin markası olabilmiş Sayın Genel Başkanım Murat Karayalçın ile aynı masada buluşabilmek, Sayın Mansur Başkanımızla birlikte bu dönemde hizmet edebilmek benim için çok büyük bir onur. Burada pek çok farklı sivil toplum kuruluşundan, meslek grubundan, farklı kökenlerden ve görüşlerden katılımcıyla bir aradayız. Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve Milli Mücadelede olduğu gibi bir aradayız ve bugün Cumhuriyetin kuruluşundan 100 yıl sonra ikinci yüzyılın ilk seçiminde de yine Ankara'da çok anlamlı ve değerli bir tablo ortaya koyabildiğimizi düşünüyorum” dedi.

 

Etiketler çankaya ankara