Can Atalay ve Ozan Bingöl TİP'in adaylık teklifini kabul etti

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, avukat Can Atalay'ın Türkiye İşçi Partisi'nin teklifini kabul ederek milletvekilliği adayı olduğunu duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İnsan hakları savunucusu, avukat Can Atalay, Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) milletvekilliği adaylığını kabul etti.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Mücadele azmini ve kararlılığını Gezi’den, Soma’dan, Aladağ’dan, Hendek’den ve daha birçok direnişten tanıdığımız, her zaman haklının sesi ve savunucusu olmuş sevgili dostum Can Atalay milletvekilli adaylığı teklifimizi kabul ederek bizi çok mutlu etti. Bu karanlığı hep birlikte sonlandırıp Can ve Saray tarafından tutsak edilen tüm yoldaşlarımızla özgürlükte buluşup kucaklaşacağız. Ve hep birlikte hesap soracağız! Hoş geldin Can."

OZAN BİNGÖL DE TİP'TEN ADAY

Baş, vergi uzmanı Ozan Bingöl'ün de TİP'in adaylık teklifini kabul ettiğini duyurdu. Baş "Uzun zamandır ülkede vergi adaletinin tesisi için çabalayan, gelir dağılımında adalet için toplumsal sorumluluk üstlenen, vergi bilincinin gelişmesine katkı sunan Vergi Uzmanı sayın Ozan Bingöl davetimizi kırmayarak adaylık teklifimizi kabul etti. Halkça ödenen her şey hakça paylaşılıp eşit bölüşülecek! Hoş geldiniz." mesajını paylaştı.

Bingöl de "Çok teşekkür ederim, hoşbulduk. Yolumuz açık olsun…" yanıtını verdi.

BAŞ: LİSTELERİMİZ HAZIR

Baş, daha sonra yaptığı paylaşımda liste hazırlıklarının sona erdiğini duyurdu. Baş "Listelerimizi tamamladık. Artık hazırız! Şimdi İstanbul’a doğru yola çıkıyoruz. Heyecanımızı omuz omuza paylaşmak için saat 18:00’de tüm dostlarımızı Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’ndeki Aday Tanıtım Etkinliğimize bekliyoruz. Bu inat senin, bu coşku senin, bu heyecan senin" paylaşımını yaptı.

(HABER MERKEZİ)