Çamlı: Aşıda çipten endişe duyuyorum

Covid-19 aşısıyla ‘çip takılmasından’ endişelendiğini söyleyen AK Parti Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı “Cumhurbaşkanı ve Sağlık Bakanı ‘problem yok’ derse yaptırırım” dedi. Tartışma yaratacak ifadeler kullanan Çamlı, İBB Başkanı İmamaoğlu’ndan ‘mürai’ (ikiyüzlü), CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan ise “domuzu 2 dakikada yemekle övünen Canan denen kız” diye bahsetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, radyocu Adem Metan'ın YouTube'daki programına katıldı. Metan'ın "Aşı olacak mısın, aşıda çip olduğunu düşünüyor musun" sorusu üzerine Çamlı, "Bize takılan çip feleğini şaşırır ya. Nereye hangi sinyali vereceğini şaşırır. Çip alt üst olur" dedi.

Aşıyla ilgili endişelerinin olduğunu vurgulayan AK Partili Çamlı, şöyle devam etti: "Çip koyacaklar falan filan diyorlar. Endişe duyuyorum. Neticede dünyayı yöneten akıl, uluslararası lobiler, 'bilime etki eden kuruluşların dizginleri bizde' diyen insanların çok rahatlıkla insanlar üzerinde etki sağlamak için böyle şeyler yapabileceklerine inanıyorum. Yaparlar."

'CUMHURBAŞKANI YOL VERİRSE…'

"Ama neticede ben aşı işinden anlamam. Sağlık Bakanımız başta olmak üzere Cumhurbaşkanımız da ferasetiyle bilgisiyle, tecrübesiyle bu tip işlere karşı onun da benim hislerimi taşıdığına inanıyorum. Böyle bir şüphe taşıyabilir. Ama onlar bu işi bilen insanlar olarak yakından tetkik ettikleri kanaatindeyim. Eğer onlar yol veriyorsa, bunda bir problem yok diyorsa olmakta fayda var."

‘EKREM’E YAKINLIK DUYUYORUM’

Ahmet Hamdi Çamlı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan bahsederken ise ‘İstanbul müraisi (İkiyüzlü) ifadesini kullandı. “Üzülüyorum adama. Ekrem Trabzonlu, hemşerimiz. Hakikaten hemşeriliğin verdiği bir yakınlık var Ekrem’e karşı” diyen AK Partili Çamlı, tartışma yaratacak şu sözleri söyledi: “Ama Trabzon çocuğu böyle olamaz. Eyüp Sultan Camisi’nin mihrabında Yasin-i Şerif okur. Ama seçim üstü okuyamaz. Seçildikten sonra Diyarbakır’a gidip teröristlere saygı duyarsan ben Ekrem’e acırım."

‘KAFASI TABUTA KÜT DİYE ÇARPTIĞI ZAMAN’

"Joe Biden denen adam, 'İstanbul'dan Tayyip'in partisini çıkarttık’ derken bir projeden bahsediyor demek ki. 'Tayyip'in partisi çıkartıldı, Amerika'nın partisi geldi’ demektir bu. Jönü kim, İmamoğlu. Eleştirilerimi görünce, beni düşman zannediyordur. Vallahi billahi tallahi, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ve domuzu 2 dakikada yemekle övünen Canan denen kızdan 1 milyon kat daha Ekrem’e yakın olarak bunları söylüyorum. Bunu ruz-i mahşerde Ekrem görecek. Kafası tabuta küt diye çarptığı zaman karşısında beni görecek. Bunu ciddi söylüyorum." (HABER MERKEZİ)