'Camdaki Kız' dizisinin oyuncu kadrosu açıklandı

OGM Pictures, Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosunu bir videoyla duyurdu. Dizinin kadrosunda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feyyez Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinin ardından, serinin bir diğer kitabı olan Camdaki Kız da televizyon ekranlarında olacak. Sosyal medya hesaplarından yeni bir paylaşım yapan OGM Pictures, sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak dizinin oyuncu kadrosunu duyurdu.

Beyazperde'nin aktardığına göre, Camdaki Kız, lüks içinde yaşamış ama 'yok sayılmış' bir çocukluktan gelen iç mimar Nalan karakteriyle, zorlu ve yoksul bir çocukluk geçirmiş olan elektrikçi Hayri'nin aşk hikayesini anlatıyor. Bu hikâye de, diğer kitapları gibi Gülseren Budayıcıoğlu'nun terapisini yürüttüğü gerçek bir çiftin hikayesini barındırıyor ve OGM Pictures tarafından çekilecek.

Prömiyer tarihi resmi olarak açıklanmayan dizinin haklarını Kanal D satın aldı. Oyuncu kadrosunda ve videoda yer alan oyuncular arasında, Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feyyez Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek bulunuyor. Romanın baş karakteri olan Nalan'ın hikayesi, Nazlı adıyla Kırmızı Oda dizisinde yer almış, Pınar Deniz tarafından canlandırılıyor.