Çağlar Ertuğrul'dan 'jön' açıklaması: Başrol egom yok

'Prens'in kadrosuna katılan Çağlar Ertuğrul, jön egosu taşımadığını belirterek, "Başrol egom yok. Ego derken kendime kadar… Hangi sektörde olursa olsun, saygı benim için önemli" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - BluTv dizisi 'Prens' ikinci sezon bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. MGX Film tarafından çekilen dizide Kaptan Vandyke karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, jön egosu taşımadığını söyledi. 

Gazeteci Birsen Altuntaş’a konuşan Ertuğrul, "Jön sıfatını tabii ki toplum bir şekilde veriyor. Yeşilçam’dan gelen bir kültür o… Efsanevi isimler var. Rahmetli Tarık Akan, Cüneyt Arkın, Kadir İnanır… Sadece erkekler değil, kadınlarda da öyle… Türkan Şoray’lar… Bunlar tabii ki toplum içinde çok değerli insanlar ekran için. Benim öyle bir öyle bir şeyim var mı bilmiyorum. Koskoca bir saatlik, iki saatlik filmde bir sahne bile olabilir. Gerçekten keyif alıyorsam ekipten, oyuncudan… Benim için kabul edebilirim" ifadelerini kullandı.

Başrol egosu olmadığını belirten Ertuğrul, "Başrol egom yok. Ego derken kendime kadar… Hangi sektörde olursa olsun, saygı ve iş etiği benim için önemli” dedi. 

 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)