Çağlar Ertuğrul, başrol olduğu 'Teşkilat' dizisinin kadrosundan ayrıldı

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, "Teşkilat" dizisinden ayrıldı. Çağlar Ertuğrul'un kadroya veda ettiği, yapım şirketi Tims&B Prodüksiyon tarafından doğrulandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan "Teşkilat" dizisi geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı. Dizide Serdar karakterini canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul, yeni sezon öncesi projeden ayrıldı. Oyuncunun ayrılığı, yapım şirketi tarafından da doğrulandı.

Twitter'da açıklama yapan Tims&B Prodüksiyon, "Teşkilat dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikâyesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" ifadelerini kullandı. 

Ayrılık haberinin gündem olmasının ardından Twitter'dan bir açıklama yapan Çağlar Ertuğrul ise bu haberi bir YouTube videosu çekerek vermek istediğini ama haberin bundan önce yayıldığını söyleyerek "Veda mesajlarımızın zamanlaması kaydı" dedi. Ertuğrul ayrıca, "67 haftada unutulmayacak anılar biriktirdik. Yüzlerce emekçisiyle gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda bile binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler! Ve şüpheniz olmasın 'Teşkilat' yeni sezonda da son derece heyecanlı olmaya devam edecek" yazdı.