Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 1 puanı 90+3'te kurtardı

Gençlerbirliği ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 1-1 berabere kaldı. Gençlerbirliği 29'uncu dakikada Lima ile öne geçerken, Erzurum temsilcisi 90+3'te Da Costa'nın golüyle skora denge getirdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 33'üncü haftasında Gençlerbirliği ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ankara'daki Eryaman Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Ev sahibi Gençlerbirliği, 29'uncu dakikada öne geçti. Candeias'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada arka direkte boş durumda olan Sandro Lima, topu kafayla ağlara gönderdi: 1-0.

43'üncü dakikada hakem Suat Arslanboğa, Emrah Başsan'ın ceza sahasında yerde kaldığı pozisyonda Büyükşehir Belediye Erzurumspor lehine penaltı kararı verdi.

45'inci dakikada Aatif'in kullandığı penaltıda kaleciden dönen topu Cenk Ahmet Alkılıç tamamladı ve topu filelerle buluşturdu. Pozisyonu VAR'dan izleyen Suat Arslanboğa, ceza sahası ihlali nedeniyle penaltının tekrarlanmasını istedi.

45+3'üncü dakikada yeniden beyaz noktaya gelen Aatif'in vuruşunda soluna gelen topu kurtaran kaleci Nordfeldt, penaltıda bir kez daha başarılı oldu.

86'ncı dakikada Gençlerbirliği gole yaklaştı. Ayite'nin ceza sahası sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top üst direkten döndü.

90+3'üncü dakika Büyükşehir Belediye Erzurumspor beraberlik golünü buldu. Kalecinin gönderdiği uzun topu Oltan Karakullukçu, kafayla ceza yayındaki Da Costa'ya indirdi. Da Costa şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-1.

Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Gençlerbirliği 31 puana, Büyükşehir Belediye Erzurumspor da 28 puana yükseldi. (ANKARA/AA)