Bütün takımların taraftarları Trabzonspor maçına bilet alıyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Basel'le oynayacağı maçın gelirini depremzedelere bağışlayacağını duyurdu, tüm taraftarları davet etti. Birçok kulüp bu çağrıya destek verdi.

Fotoğraf: AA
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off maçında Trabzonspor, 16 Şubat Perşembe günü İsviçre'nin Basel takımıyla sahasında karşı karşıya gelecek.

Bordo-mavili ekibin başkanı Ahmet Ağaoğlu, Basel'le oynanacak maçın bilet gelirlerinin Maraş merkezli depremlerden etkilenenlere bağışlanacağını açıklamıştı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada tüm taraftarlar maça davet edildi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Çağrımızdır, Basel ile oynayacağımız karşılaşmaya renk ve arma ayırmaksızın hepinizi bekliyoruz. Bilet gelirlerinin tamamının depremzedelere gönderileceği bu maçta #HepBirlikte tribünde olalım" ifadesine yer verildi.

Trabzonspor'un çağrısına ise Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig ekiplerinden destek mesajları geldi.

BİLETLERİNİ DEVRETTİLER

Bu çağrının ardından Süper Lig takımlarının taraftarları Trabzonspor-Basel maçı için bilet almaya başladı. Şehre gelemeyecek olan taraftarlar yine bu biletlerini Trabzonspor taraftarlarına devretti. Trabzonspor'un Basel maçına Süper Lig kulüpleri başkanları ve taraftarlarının da gelmesi bekleniyor. 

Basel maçı öncesinde Trabzonspor kaptan Uğurcan Çakır ile sosyal medyadan bir video ile çağrıda bulundu.

Trabzonspor’un sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Uğurcan, “UEFA Konferans Ligi’nde oynamak zorunda olduğumuz Basel maçına renk ve arma ayırmaksızın bütün takım taraftarlarını bekliyoruz. Biz biriz, hep birlikte daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL VE ANADOLU TAKIMLARINDAN DESTEK

Bordo-Mavililerin sosyal medyadan yaptığı paylaşımı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın yanı sıra Anadolu kulüpleri de sosyal medyalarından paylaşarak destek verdi. 

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır da Uğurcan Çakır'ın çağrısına, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak destek veren isimlerden biri oldu. (HABER MERKEZİ)