Bursaspor'da bu sezon 5. kez hoca değişikliği: Tuna ile yollar ayrıldı

Aralık ayında Tamer Tuna'yı takımın başına getiren Bursaspor'da, teknik direktörle yapılan anlaşma sona erdi. Takım bu sezon 5. kez hoca değişikliğine gitti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor'da teknik direktör Tamer Tuna dönemi sona erdi. Kulüpten yapılan açıklamada "Kulübümüz Teknik Direktörü Tamer Tuna ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, önümüzdeki spor yaşantısında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Yeşil-beyazlılar dün oynana lig maçında, 9 kişi kalan Boluspor'la 1-1 berabere kalmıştı. Takım ligde 25 maç sonunda 25 puanla sondan ikinci, 18. sırada yer alıyor.

Sezona Mustafa Er yönetiminde başlayan yeşil-beyazlılar daha sonra Fatih Tekke ve Özcan Bizati'yi teknik direktörlük görevine getirmişti. Kulüp ligde ilk devre bitmeden Tuna ile anlaşarak 4. kez teknik direktör değişikliği yapmıştı. Tuna'nın ayrılışı ile bu sezon kulübün başına 5. kez teknik direktör geçecek. (HABER MERKEZİ)

Etiketler bursaspor tamer tuna