Bursa'da müzisyene istek parça saldırısı

Bursa'da bir mekanda müzisyenlik yapan Özkan Süslerer, ikinci kez aynı müziği çalmadığı için saldırıya uğradı. Müzisyen saldırı sonrası ağır yaralandı.

Özkan Süslerer'e saldırı anı mekandaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'nın Mudanya ilçesindeki bir mekanda müzisyenlik yapan Özkan Süslerer, ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmasını isteyen grup tarafından saldırıya uğradı. Kaburgasında kırık oluşan ve omzu çıkan müzisyen, çalışanlar ve diğer müşteriler tarafından grubun elinden kurtarıldı. 

10 KİŞİ SALDIRDI

DHA'nın haberine göre olay, önceki akşam Mudanya ilçesi Esence Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde meydana geldi. İddiaya göre 10 kişilik grup, sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer'den ikinci kez çiftetelli müziğini çalmasını istedi. Süslerer, bir süre sonra parçayı tekrar çalacağını söyleyince grupla müzisyen arasında tartışma çıktı. 

Çalışanlar ve diğer müşterilerin araya girmesiyle tartışma sonlandırılırken kalabalık grup, mola vererek sahneden inen müzisyeni, gece kulübünün arka tarafında bulunan bahçede darbetmeye başladı. Olayı gören çalışanların araya girmesiyle, grubun elinden kurtarılan Süslerer, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaburgasında kırık oluşan ve omzu çıkan Süslerer, hastanede tedavi altına alınırken, jandarma ekipleri olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. (HABER MERKEZİ)