Bursa'da Kılıçdaroğlu'na sözlü saldırı: Muhtar bile olamayacaksınız

Bursa'da esnaf ziyareti sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na bağıran bir kişi, “Emperyalist olan o sizin yanınızdaki işe yaramaz insanlardan kendinizi arındırmadığınız müddetçe siz gönüllerin başkanı olamadınız, olamayacaksınız” dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, açılış ve etkinliklere katılmak için geldiği Bursa'da esnafı ziyaret etti.

Osmangazi ilçesinin Emek Mahallesi'ndeki ziyaretleri sırasında kendisinden iş bulunmasını isteyen bir kişiyi dinleyen Kılıçdaroğlu, "Bu memlekette 10 milyon işsiz var. Bunun 1 milyonundan fazlası üniversite mezunu. Böyle bir tablo çıktı ama düzelteceğiz inşallah, beraber düzelteceğiz" dedi.

Bir kahvehaneyi ziyaret eden Kılıçdaroğlu, kahvehane işletmecisiyle sohbet edip sorunlarını dinledi.

Kılıçdaroğlu, "Özellikle kahvehane işletenlerin derdini çok iyi biliyorum. Kahvehanelerin açık olması, toplumun huzura kavuşması gerekir. İnsanlar gelecek, oturacak, konuşacak, siyaseti konuşacak. Çayını kahvesini içip oyununu oynayarak stresini atacak" diye konuştu.

Ziyaretlerine devam eden Kılıçdaroğlu, "Virüs var, toplantılar olmasın diyorsunuz ama bu durum nedir Sayın Başkanım?" diye kendisine tepki gösteren kişiye "Burası açık alan. Ben toplamadım. Ben esnafın dükkanına yalnız girmeye çalışıyorum" yanıtını verdi.

Ziyaretleri sırasında Kılıçdaroğlu'nun yanına yaklaşmaya çalışan başka bir kişi de "Başkanım beni dinleyin lütfen yıllardır bu anı bekliyorum. Ben vatandaşım. İzlemiş olduğunuz yollardan, emperyalist olan o sizin yanınızdaki işe yaramaz insanlardan kendinizi arındırmadığınız müddetçe siz gönüllerin başkanı olamadınız, olamayacaksınız. Sizi her şekilde başkan olarak görmek istiyoruz ama siz bu gidişle mahallemizdeki normal muhtar bile olamayacağınıza çok iyi emin olun" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, bu kişi dinledikten sonra ziyaretlerine devam etti. Söz konusu kişi de bölgeden uzaklaştırıldı. (BURSA/AA)