Bursa'da, İstanbul'da: Motosikletlilere trafikte dayak

Bursa'da bir sürücü, otomobiline çarpan motosikletliyi, kaskıyla darbetti. Esenyurt'ta ise kurye yol tartışması yaşadığı araçtaki 2 kişinin saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'da bir sürücü, otomobiline çarpan motosikletliyi, kaskıyla darbetti.

DHA'nın haberine göre olay Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi Ahıska Caddesi'nde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan motosikletli, önündeki otomobile çarptı. Kazanın ardından sürücüler arasında çıkan tartışma kavgaya döndü. Otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsünün elindeki kaskı alıp, defalarca başına vurarak darbetti. Diğer sürücülerin araya girmesiyle sonlanan kavga, yoldan geçen bir sürücünün de cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öte yandan Esenyurt'ta kurye yol tartışması yaşadığı araçtaki 2 kişinin saldırısına uğradı. Defalarca yumruklanan kurye çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Motosikletli kurye ile otomobil sürücüsü arasında yol tartışması çıktı. Tartışmada araçtan inen iki kişi kuryeyi yumruklamaya başladı. Saldırıya çevredekiler müdahale etti. Saldırganlar araçlarına bindirildi. Kurye ve saldırgan 2 kişi yollarına devam etti.

Yaşananlar arkadan gelen bir otomobildeki kameraya yansıdı.(HABER MERKEZİ)

Etiketler motor darp