'Buraya gelmemizin amacı Ereğli'ye hizmet yapmak, çivi çakmaktır'

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak yeni döneme başladı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Buraya gelmemizin amacı Ereğli'ye hizmet yapmak, çivi çakmaktır" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 31 Mart’ta altıncı kez Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halil Posbıyık ve yeni dönem meclis üyeleri, ilk meclis toplantısını yaparak, görevlerine başladılar.

Meclis Başkanı Posbıyık, gündem maddeleri öncesi yaptığı konuşmada, seçilen meclis üyelerine başarılar dileyerek grup sözcülerine meclis rozetlerini teslim etti.

Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Seçimler geride kaldı, Ereğli’ye hizmet etmek ön plana çıktı. Ereğli’ye hep beraber bir şeyler yapabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Özellikle şunu ifade etmek isterim: Burada CHP, AK Parti ve İYİ Parti’den üyelerimiz var. Benim için hiç fark etmiyor. Çünkü bu yerel seçimdi. Siyasetten evvel hizmet gelir. Benim için tüm Meclis üyeleri aynıdır, hiç fark etmez. Parti ayrımını asla aklıma dahi getirmem. Hepiniz benim yol arkadaşlarımızsınız. Buraya gelmemizin amacı Ereğli'ye hizmet yapmak, çivi çakmaktır. Ereğli halkını mutlu etmek için buraya geldik. Herkese eşit yaklaşmak sureti ile görev yapmaya huzurunuzda ant içiyorum. Tüm Meclis üyeleri, hiç çekinmeden her türlü konuyu bana aktarabilirler.

Bir kentte, belediye Meclis üyesi seçilmek çok önemli bir olaydır. Şehir merkezinde 129 bin insanımız yaşıyor. Bunların arasından halk 31 kişiyi seçiyor. Bu önemli bir görevdir.”