Bülent Ersoy’dan, Haluk Şentürk ve Hadise’ye tepki: Sizi ikaz ediyorum

Menajer Haluk Şentürk sosyal medya hesabından şarkıcı Hadise ile bir fotoğrafını paylaştı. Şarkıcı Bülent Ersoy, Şentürk'ün paylaşımına tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Menajer Haluk Şentürk sosyal medya hesabından şarkıcı Hadise ile yan yana çekildikleri bir fotoğraf yayınladı. Bülent Ersoy, Şentürk'ün paylaşımına, "Hadise'yi düşman ilan edebilirim. Aranıza 1,5 metre mesafe koyun, sizi ikaz ediyorum" yorumunu yaptı.

Bülent Ersoy, Şentürk’ün paylaşımına yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı:

"Haluk, şimdi bir resim geldi telefonuma. Bana inat mı koydunuz o resmi… Hadise Hanım’la yanak yanağa poz vermişsiniz. Bu Hadise Hanım da aslında iyi bir kızdır. Gerçekten çok sevdiğim iyi bir çocuktur ama bu kadar ziyadesiyle sana yaklaşmasından sonra kendisine olan iyi niyetli, sevecen yaklaşımlarım ve iyi niyet fikirlerim her an pozisyonumun değişmesine sebep olabilir. Kendisini düşmanım ilan edebilirim. Bundan sonrası ilk görüşmenizde aranızda en az 1,5 metre mesafe ile oturmanızı, bir birinize hiç dokunmamanızı her ikinizi de sağlık ve selameti adına bilgilerine sunuyor. En halisane duygularımda ilk ve son kez sizleri ikaz ediyorum."

.

HADİSE’DEN BÜLENT ERSOY’A YANIT: SİZİN DÜŞMANLIĞINIZ BİLE ÖDÜL

Bülent Ersoy’un sözlerine cevap veren Hadise de, "Divam, sizin düşmanlığınız bile bir ödül ama mesajınız alınmıştır. Bir dahaki buluşmamızda yanımızda sizin olmanızı çok isterim" dedi.

.