Bülent Ersoy, müzisyeniyle kavga etti: Allah belanı versin inşallah

Bülent Ersoy, sahte PCR testi yüzünden cezaevine girip çıkan eski orkestra üyesiyle canlı yayında birbirine girdi. Ersoy, " Allah sizin cezanızı versin. Zaten artık sizi isteyen yok" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde sahte PCR testinden dolayı günlerce cezaevinde yatan davulcu Ahmet İzgi, birlikte çalıştığı Bülent Ersoy ile canlı yayında tartıştı. İzgi'nin kendilerine yardım etmediğini söylemesi üzerine tepki gösteren Ersoy, "Allah onların belasını versin inşallah" dedi. 

Söylemezsem Olmaz programında İzgi'nin kendilerine maddi ve manevi destek vermediğini söylemesi üzerine canlı yayına bağlanan Ersoy, "Onlara elimin nereye kadar uzun olduğunu gösterdim. Onlar 25 güne kadar çıkamayacaklardı en az 1 sene orada kalacaklardı. Allah onların belasını versin inşallah... Bana söylenince tövbe estağfurullah olmuyor. Siz o çirkin davranışlarını, o hallerini görseniz" dedi.

'BAKALIM İŞ BULABİLECEK MİSİN?'

İzgi'nin "Biz oraya sağlam gittik hasta döndük" demesi üzerine öfkelenen Ersoy, "Bana bak ben konuşurken konuşma, benden sonra konuş. O kadar terbiye kurallarını çiğneyen insanlarsınız ki... Allah sizin cezanızı versin. Zaten artık sizi isteyen yok. Bakalım siz şimdi iş bulabilecek misiniz? Siz beni tehdit ettiniz" şeklinde konuştu.