Buğra Kavuncu görevini Coşkun Yıldırım'a devretti

Buğra Kavuncu İYİ Parti İl Başkanlığı görevini Coşkun Yıldırım'a devretti. Kavuncu "Seçimde istediğimiz sonucu alamazsak kimin ne olduğunun önemi kalmayacak. Kilitlenmemiz gereken tek nokta var" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına seçilen Coşkun Yıldırım görevi, eski il başkanı Saltuk Buğra Kavuncu'dan devraldı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığında yapılan devir teslim törenine partinin kurucular kurulu ve genel idare kurulu üyeleri ile ilçe başkanları ve üyeler katıldı.

KAVUNCU: BU 4 AYI HEBA EDEN OLURSA İKİ ELİNİZ YAKASINDA OLSUN

Törende konuşan İYİ Parti Seçim Kampanyasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Buğra Kavuncu, Coşkun'a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Çok önemli bir sürece girdiklerini anlatan Kavuncu, şöyle konuştu:

"İnanın konuştuğumuz ve tartıştığımız ne varsa mesele olarak kabul ettiğimiz hiçbir şeyin, şu 4 ayda yaşayacaklarımız ve yapmamız gerekenler yanında en ufak bir hükmü yoktur. Hiçbir değeri, kıymeti de yoktur. Eğer biz 2023 seçimlerinde arzu ettiğimiz sonuçları alamazsak kimin ne olduğunun hiçbir ehemmiyeti kalmayacaktır. Vebali de çok büyüktür. Yani incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerle 4 ayı, enerjiyi heba etmeye kim kalkarsa ben dahil hepimizin iki eli, o kişinin, o kişilerin yakasında olsun. Şu anda kilitlenmemiz gereken tek bir nokta var. O da bu bizim başımıza gelen kötü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden bir an önce bu ülkeyi kurtarıp, gelecek nesillere iyi bir ülke bırakmak. Bundan daha kıymetli, daha değerli bir çalışma yok. Onun için kenetlenmemiz lazım, kucaklaşmamız lazım. El ele vermemiz lazım."

YILDIRIM: TEŞKİLAT MENSUPLARI DOSTTUR

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Coşkun Yıldırım da makamların geçici, hizmetlerin kalıcı olduğunu belirterek, Buğra Kavuncu'nun yaptığı hizmetlerle bu sözü geçmiş 4 yılda ispatladığını söyledi.

Teşkilatlarda ufak tefek kusurların her zaman olacağına ifade eden Yıldırım, "Fakat teşkilatların mensupları birer dosttur. Yine bizim kültürel kodlarımızda bir söz vardır: Dostlarda kusur aranmaz. Dolayısıyla bu yeni dönemde yapacağımız çalışmalarda mutlaka eksiklerimiz, yanlışlarımız olacaktır. Onun için bizler birer dost olarak hiçbirimiz birbirimizin kusurunu aramadan, kusurunu kapatarak, kongrede söylediğimiz gibi kalp kalbe kol kola yürüyeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Kavuncu ve Yıldırım birbirlerine çiçek ve hediye takdim etti. Devir teslim töreni katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi. (HABER MERKEZİ)