Buffy the Vampire Slayer oyuncusu Nicholas Brendon felç geçirdi

Oyuncu Nicholas Brendon felç geçirdi. Brendon'ın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle yeni filmi "Wanton Want"ın promosyon çalışmalarına katılamayacağı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Buffy the Vampire Slayer ve Criminal Minds dizileriyle tanınan oyuncu Nicholas Brendon'ın felç geçirdiği, bacakları ve cinsel organını hissetmediği açıklandı. Oyuncunun temsilcisi Daily Mail'e yaptığı açıklamada oyuncunun sağlık durumuna ilişkin çıkan iddiaları doğruladı. 

1990'ların hit dizisi Buffy the Vampire Slayer'da Xander karakteriyle tanınan Brendon, geçen ay reçeteli ilaçları satın almak için sahte kimlik kullanmaktan tutuklandı. İddialara göre bir süre hapishane hücresinde kalan 50 yaşındaki Brendon'ın omurilik sorunları ortaya çıktı. Oyuncunun yeni filmi "Wanton Want"ın yönetmeni Theresa Fortier de Brendon'ın sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yaparak, "Nicholas film için promosyon yapamıyor. Geçen bir buçuk hafta içinde işler daha da kötüleşti. Brendon tutuklandığında sağlık durumunu göz önüne almadılar, bu da sorunlarını ağırlaştırdı" dedi. 

Hastanede taramalarının sonuçları beklenen oyuncunun felç durumunun giderek yayılması üzerine cerrahi müdahale yapılacağı belirtildi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)