'Bu kız 224 aşı yaptı' paylaşımına Koca'dan yanıt

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanı Sabire Elen'in Twitter paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sabire Elen isimli sağlık çalışanının Twitter paylaşımına sosyal medya hesabından, "Aşı yapan ellerinize sağlık" yanıtını verdi.

Koca, aşı ekibinde çalışan Sabire Elen'in Twitter'da yaptığı, "Bu kız bugün 224 kişiye aşı yaptı" mesajını paylaşarak, "Aşı yapan ellerinize sağlık" diyen Koca, "Bu fedakârlıklar unutulmayacak" açıklamasında bulundu.

Bakan Koca'nın açıklaması şu şekilde:

" 'Bu kız bugün 224 kişiye aşı yaptı.' Aşı ekibinden bir arkadaşımız dün böyle bir tweet atmış. Ardından, şu duygusunu paylaşmış: 'Son günlerde o kadar çok aşı yaptım ki, dışarı çıkınca herkesin yüzü tanıdık geliyor.' Aşı yapan ellerinize sağlık. Bu fedakârlıklar unutulmayacak."

SABİRE ELEN: ÇOK MUTLU OLDUM

Aşı çalışmalarına devam eden Sabire Elen de Koca'nın mesajının ardından gazetecilere açıklama yaptı. Sağlık çalışanları olarak yaklaşık 1,5 yıldır Kovid-19'la yoğun bir şekilde mücadele ettiklerini söyleyen Elen, söz konusu paylaşımın da bu yorgunluk üzerine ortaya çıktığını belirterek, şunları kaydetti:

"Merkez binada çalışıyordum, dün itibariyle bu polikliniğe görevlendirildim. Aşı çalışmalarındaki yorgunluğu belirten bir tweet paylaşmıştım. Çünkü dün burada aşırı derece aşıya rağbet vardı, bu bizi çok mutlu etti. Bunun yorgunluğuyla alakalı paylaşım yapmıştım. Sayın Bakanımız Fahrettin Koca'nın bunu fark edip alıntılaması beni ziyadesiyle mutlu etti. Emeklerimizin görülüyor olması çok güzel. Çünkü biz burada kocaman bir aileyiz. Hepimiz bu savaşın bitmesi için uğraşıyoruz dün de bu emeklerimin görülmüş olması beni çok çok mutlu etti." (HABER MERKEZİ)