Bu kez kazanan Diego Simeone

Şampiyonlar Ligi'nde Ronaldo'nun forma giydiği takımlara 5 kez elenen Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone bu kez turu geçen taraf oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Atletico Madrid ve Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasının son 16 turunda iki rövanş karşılaşması oynandı.

İngiltere'nin Manchester United takımı, 1-1 biten ilk maçın rövanşında İspanyol ekibi Atletico Madrid'i ağırladı.

Atletico Madrid, Lodi'nin 41'inci dakikada kaydettiği golle mücadeleyi 1-0 kazanarak tur biletini aldı.

Gecenin diğer maçında ise Hollanda kulübü Ajax, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Portekiz temsilcisi Benfica'yı konuk etti.

Nunez'in 77'nci dakikadaki golüyle sahadan 1-0 galip ayrılan Benfica, adını son 8'e yazdırdı.

RONALDO VE SIMEONE, 6'NCI KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ

Atletico Madrid-Manchester United eşleşmesi, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone ve yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun geçmişteki karşılaşmaları nedeniyle sosyal medyada gündem olmuştu.

Ronaldo ve Simeone, Şampiyonlar Ligi'nde geçmişte 5 kez karşı karşıya gelmiş, hepsinde de kazan taraf Ronaldo'nun takımı olmuştu.

HAFIZALARA KAZINAN JUVENTUS-ATLETICO MADRİD EŞLEŞMESİ

Özellikle Ronaldo'nun Juventus'ta forma giydiği 2018-19 sezonu son 16 turu mücadelesi, son eşleşmenin ardından sosyal medyada paylaşılmıştı.

İlk maçta sahasında Juventus'u 2-0 mağlup eden Atletico Madrid'in teknik direktörü Simeone'nin gol sonrasındaki hareketi tepki çekmiş ve özür dilemişti.

12 Mart 2019'da oynanan ikinci maçı 3-0 kazanan Juventus turu geçmişti. Takımın 3 golüne imza atan Ronaldo da gol sevincinde aynı hareket yaparak Simeone'ye karşılık vermişti.


Ronaldo, bu hareketi nedeniyle UEFA tarafından 20 bin Euro para cezasına çarptırılmıştı. Simeone'ye de aynı hareket nedeniyle para cezası verilmişti. (DUVAR-AA)