BTS'in yeni şarkısı YouTube tarihine geçti

K-pop grubu BTS'in Ed Sheeran'la iş birliği yaptığı parça, yayınlandığı ilk gün en çok dinlenen ilk 10 şarkı arasına girdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - K-pop grubu BTS'in müzisyen Ed Sheeran'la birlikte hazırladığı son parçası "Permission To Dance" YouTube tarihine geçti. Şarkı, yayınlanmasının ardından 24 saat içinde 72,3 milyon kez izlendi. 

Independent Türkçe'nin Forbes'dan aktardığına göre, Ed Sheeran'ın yanı sıra Steve Mac, Johnny McDaid ve Jenna Andrews gibi isimlerin imzasını taşıyan "Permission To Dance" müzik videosu, platform tarihinin açılış gününde en çok izlenen ilk 10 videosu arasına girdi. YouTube'un verilerine göre parça, ilk 24 saatte en çok izlenen videolar listesinde 6. sırada yer alıyor.

YouTube'un ilk 24 saatte en çok izlenen videolar listesinin ilk iki sırasında ise yine BTS'in "Butter" ve "Dynamite" şarkıları bulunuyor. Öte yandan "Boy with Luv" ve "Life Goes On" parçaları da grubun listede yer alan şarkıları arasında. 

"Butter" parçası yayınlandığı ilk gün 108,2 milyon kullanıcı tarafından görüntülendi. "Dynamite" parçası ise 100 milyon kez tıklandı. Listenin geri kalanında ise Blackpink ve Taylor Swift gibi isimler yer alıyor.