BTP lideri Baş: Seçim geliyor, kargaşa çıkarmak isteyecekler

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Muhtemelen bu ülkede bir kargaşa isteniyor. Bunu da zannımca Trabzon üzerinden başlatmak istiyorlar" iddiasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, memleketi Trabzon’da yerel gazeteleri ziyaret etti. Baş ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada "Türkiye’nin Trabzon üzerinden kurgulanacak bir oyunla karıştırılmak istendiği" iddiasında bulundu. 

Hüseyin Baş'ın açıklamaları şöyle:  

HER ALANA SIZMIŞ BİR SİYASİ ANLAYIŞ VAR: "Seçim geliyor, seçime hazırlıklıyız. Türkiye'nin geldiği durum ortada, ekonomik anlamda çok ciddi bir darboğaz var. Geleceğe dair bir umutsuzluk hâkim. Hukuktan spora kadar her alana sızmış bir siyasi anlayış var. Türkiye'nin bir formata, düzelmeye ihtiyacı var. Bunu sağlamak adına çalışma ortaya koyuyoruz.

İNŞALLAH BAŞARILI OLAMAZLAR: Siyasi atmosfer değişiyor ve değişimler de genellikle Trabzon'dan başlıyor. Şu anda bu başlamış vaziyette. Ama dün akşam da söyledim, muhtemelen bu ülkede bir kargaşa isteniyor, çünkü kaos her zaman iktidarlara, güçlü olanlara yarar. Bu kaostan faydalanmak adına bir mantalite oluşabilir. Bunu da zannımca Trabzon üzerinden başlatmak istiyorlar. Bizim halkımızın burada çok sağduyulu kalması lazım. Seçime kadar hiçbir gerginliğe girmeden sandığı beklemek gerekiyor. Bu önemli bulduğum bir çağrı çünkü burada bunu tetiklemek isteyecekler. Burada başarırlarsa bütün Türkiye'ye yayılır. İnşallah başarılı olamazlar." (HABER MERKEZİ)