Brooklyn Nine-Nine final yapıyor

"Brooklyn Nine-Nine" dizisinin final sezonu belli oldu. Komedi dizisinin 10 bölümden oluşacak olan 8. sezonu son sezon olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Orijinal kanalı Fox tarafından beş sezonun ardından iptal edilen, ardından NBC'nin satın almasıyla 3 sezon daha devam eden komedi dizisi “Brooklyn Nine-Nine” ikinci kez sona eriyor. NBC, perşembe günü yaptığı açıklamada, komedi dizisinin yaklaşan 8. sezonunun final sezonu olacağını duyurdu.

Bir Brooklyn polis bölgesinde geçen komedide Andy Samberg, Andre Braugher, Terry Crews, Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Joe Lo Truglio, Dirk Blocker ve Joel McKinnon Miller yer alıyor. Yeni ve son sezonu, 10 bölümden oluşacak olan dizi 2021 sonbaharında başlayacak.

NBC'ye göre, 7. sezon, yetişkin 18-49 yaş aralığında ortalama 5,1 puan ve toplam izleyici ölçümünde 9.5 milyon izleyiciye sahipti. Dizi, 2014 yılında En İyi Komedi Dizisi dalında Altın Küre kazanırken dizinin başrol oyuncusu Andy Samberg de bir Komedide En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı. Andre Braugher, gösterideki rolüyle dört Emmy Ödülü'ne aday gösterildi. (Kaynak: Play tuşu)