Britney Spears'ın kitap anlaşmasından kazancı belli oldu

Britney Spears'ın 'The Woman in Me' (İçimdeki Kadın) kitabı için yayıneviyle 12,5 milyon dolara imza attığı, satış gelirinden de yüzde 25 alacağı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 41 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Britney Spears'ın 'The Woman in Me' (İçimdeki Kadın) kitabı 24 Ekim'de piyasaya çıktı. Kitap, satışa çıkmasından saatler sonra tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oldu.

Spears, rekor haberini, "Oluyor. Kitabım tarihin en çok satan ünlü anı kitabı oluyor ve sadece bir günde. Destek veren tüm hayranlarıma teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum" sözleriyle sosyal medyada paylaştı.

TMZ'nin haberine göre Spears, kitap anlaşmasında 12,5 milyon dolara imza attı. Bunun yanı sıra satış gelirinden de yüzde 25 alacak. Yayınevi henüz satış karından Spears'a ödeme yapmadı.

Spears'ın şöhret, kariyer, annelik ve özgürlük konularına odaklandığı kitabı piyasaya çıkmadan önce, ön siparişte de rekor kırmıştı. Yayınevi yöneticisi Cade Hudson, ön siparişte dokuz milyon kopyanın satıldığını açıklamıştı.

Böylece Britney Spears'ın anı kitabı, Prens Harry'nin ön siparişte üç milyon satan 'Spare' (Yedek) kitabını katlayarak, kurgu olmayan kitaplar arasında tüm zamanların en çok ön sipariş verileni olmuştu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)