Breaking Bad karakterlerinin heykeli dikiliyor

"Breaking Bad" ve "Better Call Saul"a ev sahipliği yapan Albuquerque'ye Walter White ve Jesse Pinkman karakterlerinin heykelleri dikilecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Breaking Bad’in yapımcısı Vince Gilligan, diziye yıllarca ev sahipliği yapan ABD'nin New Mexico eyatletinde bulunan Albuquerque şehrine 'karşılığında bir şeyler vermek için' ana karakterler Walter White ve Jesse Pinkman'ın heykellerinin şehirde sergileneceğini açıkladı. Heykeller, 29 Temmuz 2022'de Albuquerque Kongre Merkezi'nde Belediye Başkanı Tim Keller, Gilligan, Peter Gould'un yanı sıra oyuncular Bryan Cranston ve Aaron Paul ile diğer özel konukların katılacağı bir törenle açılacak.

The Guardian'ın aktardığı habere göre, dizinin yapımcısı Vince Gilligan, Sony Pictures Television ile birlikte şehre bağışladığı heykellerin şehre otobüslerce turist getirmesini umduğunu söyledi. Gilligan, "15 yıl boyunca iki televizyon dizisi ve iki film için Albuquerque şehri bize çok iyi davrandı. Bunun karşılığında bu şehre bir şeyler vermek ve minnetimizi göstermek istiyoruz” dedi.

Bazı Twitter kullanıcıları ise, uyuşturucu kaynaklı ölüm ve suç oranı çok yüksek olan Albuquerque'ye uyuşturucu satıcısı olan karakterlerin heykellerinin dikilecek olmasına tepki gösterdi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)