Brad Pitt: Kendimi kariyerimin son demlerimde görüyorum...

Oyuncu Brad Pitt, GQ dergisinin ağustos ayı sayısı için objektif karşısına geçti. Pitt, kendisini 'kariyerinin son demlerinde' gördüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Quentin Tarantino imzalı "Once Upon a Time in Hollywood" filmiyle Oscar kazanan oyuncu Brad Pitt, GQ dergisinin ağustos ayı sayısı için kapak yüzü oldu. Oyuncu, dergiye verdiği röportajda, film kariyerinin son aşamalarına girdiğini söyledi. Pitt, "Kendimi kariyerimin son demlerimde görüyorum... Bu bölüm ne olacak? Ve bunu nasıl tasarlamak istiyorum?" dedi. 

Page Six'in aktardığı habere göre, Brad Pitt, "Ben sanat yoluyla konuşan varlıklardan biriyim. Sadece her zaman bir şeyler yapmak istiyorum. Yapmazsam, bir şekilde ölüyorum" diye konuştu. Ayrıca dergi için objektif karşısına geçen Pitt'in kapakta yer alan fotoğrafı, sosyal medyada gündem oldu.

Pitt'in kariyeri hakkında konuşan yönetmen Quentin Tarantino ise, Pitt'in kariyeri sona erdiğinde sinema endüstrisinin, "büyük film yıldızlarından birini" kaybedeceğini söyledi. Tarantino, "Brad Pitt, farklı bir insan türü. Açıkçası, bunun tam olarak ne olduğunu tarif edebileceğinizi sanmıyorum çünkü bu, yıldız parıltısını tarif etmeye benziyor. 'Soysuzlar Çetesi'ni çekerken fark ettim; Brad çekimdeyken, kameranın vizöründen bakıyormuş gibi hissetmedim. Kendimi film izliyormuş gibi hissettim. Çerçevenin dört duvarındaki varlığı bile bu izlenimi yarattı" ifadelerini kullandı.

'SUİKAST TRENİ', 5 AĞUSTOS'TA VİZYONA GİRECEK

Pitt, oyunculuğunun yanı sıra "Plan B" adlı yapım şirketiyle yapımcı olarak da kariyerini sürdürüyor. Plan B'nin yakın zamandaki projeleri arasında Ana de Armas başrollü Marilyn Monroe biyografisi "Blonde" ve başrollerini Rooney Mara ile Frances McDormand'ın üstleneceği roman uyarlaması "Women Talking" filmleri var. 

Pitt'in son projelerinden olan, Oscar ödüllü Damien Chazelle yönetmenliğindeki "Babylon", Hollywood'un sessiz filmlerden sesli filmlere geçişini anlatacak. Brad Pitt'in başrolde olduğu bir başka yapım olan "Suikast Treni" de 5 Ağustos'ta izleyicilerle buluşacak. 

Etiketler brad pitt gq dergisi