Brad Pitt, film çekimlerinde gerçek Formula 1 aracı kullanacak

Oyuncu Brad Pitt, yeni filmi için Formula 1 koltuğuna oturacak. Oyuncu, film çekimleri esnasında Britanya Grand Prix yarışlarına katılacak ve gerçek Formula 1 aracı kullanacak. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Brad Pitt, yeni Formula 1 filmiyle beyazperdeye dönüyor. Film çekimleri için Britanya Grand Prix yarışlarına katılacak olan oyuncunun, yarışlarda kullanılan gerçek Formula 1 aracını süreceği açıklandı. 

Ntv'nin aktardığına göre, henüz adı açıklanmayan filmle ilgili konuşan yönetmen Joseph Kosinski, oyuncunun F1 Britanya Grand Prix yarışları esnasında diğer sürücülerle yarışmayacağını söyledi. Pitt, F2 veya F2'nin modifiye edilmiş bir versiyonunu sürecek.

Brad Pitt'in çekimlere başlayacağı British Grand Prix yarışı, 7-9 Temmuz tarihlerinde İngiltere'deki Silverstone pistinde yapılacak.

'FORMULA 1'İN HİÇBİR ZAMAN DURMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ'

Pitt ile Damson Idris'in başrollerinde yer aldığı filmin yapımcıları arasında 7 kere Formula 1 yarışını kazanan İngiliz yarış pilotu Lewis Hamilton bulunuyor. Formula 1 CEO'su Stefano Domenicali, film çekimleri için büyük bir prodüksiyon tasarlandığını belirtirken "Kontrolü elden bırakmamamız lazım ama bir yandan Formula 1'in hiçbir zaman durmadığını göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Lewis Hamilton, "filmden çok büyük umutları olduğunu" söyleyerek, "Hem görsel olarak hem de şimdiye kadar var olan en iyi yarış filmini yapacağımızı biliyorum. Tüm hayranları derinden etkileyeceğimizden emin olmak için çalışacağız" demişti.

 

Etiketler btad pitt formula 1