Box Office ABD: Jungle Cruise, gişenin yeni lideri oldu

Box Office ABD, hafta sonu gişe rakamlarını açıkladı: Başrollerinde Emily Blunt ve Dwayne Johnson'ın yer aldığı Jungle Cruise, ilk hafta sonunda 34,2 milyon dolar elde ederek gişenin yeni lideri oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Disney'in tematik parklarından sinemaya uyarladığı Jungle Cruise, ABD'de gösterimdeki ilk üç gününde 34,2 milyon dolar elde ederek Box Office ABD'nin yeni lideri oldu. Disney'in, "Black Widow" filminde olduğu gibi ABD'de sinemalarla eş zamanlı olarak 30 dolar ekstra ücret karşılığında Disney+'ta yayınladığı film, Disney+'ta ise ilk üç günde 30 milyon dolar elde etti.

Başrollerinde Emily Blunt ve Dwayne Johnson'ın yer aldığı film, tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağacı bulmak için zorlu bir maceraya atılan bir bilim insanı ve kaptanın hikâyesini konu ediyor.

Box Office Türkiye'nin haberine göre, haftanın yeni filmlerinden biri olan "Yeşil Şövalye" (The Green Knight) açılışını, 6,78 milyon dolarla ikinci sırada gerçekleştirirken, M. Night Shyamalan'ın yeni filmi "Zamanda Tutsak" (Old), ikinci hafta sonunda 6,76 milyon dolar ile üçüncü sırada yer aldı. Dördüncü hafta sonunu geride bırakan Marvel filmi "Black Widow", 6,43 milyon dolar ile dördüncü sırada kendine yer bulurken, haftanın yeni filmlerinden "Durgun Su" (Stillwater) ise 5,12 milyon dolar ile listenin beşinci sırasında yer alan yapım oldu.

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (23 Temmuz - 1 Ağustos 2021) 

  1. Jungle Cruise - $34,2 milyon
  2. Yeşil Şövalye (The Green Knight) - $6,78 milyon
  3. Zamanda Tutsak (Old) - $6,76 milyon
  4. Black Widow - $6,43 milyon
  5. Durgun Su (Stillwater) - $5,12 milyon